SPORT LEAGUE

”Sports League” straalt een sfeer van teamspirit, clubrooms en buitenlucht uit. Traditionele sportthema’s met een exclusieve uitstraling, zoals polo en golf, worden geraffineerd gecombineerd met strepen en ruiten. Silhouetten van voetballers en golfers maar ook beelden van klassieke sportauto’s en motoren ontbreken niet.

“Sports League” is een authentieke collectie en biedt de perfecte inrichting voor elke sportliefhebber. Het behang en de stoffen zijn er in zes kleurgroepen: zwart, chocoladebruin, vergrijsd blauw, rood wit blauw en kaki. Al deze kleuren worden gecombineerd met chique, verweerde neutrale tinten. Hoewel “Sports League” zich op de eerste plaats op jongens en mannen richt, is er speciaal voor meisjes zacht en zoet roze gecombineerd met subtiel crème.

Kortom een chique studeerkamer, een stoere jongenskamer, een sportieve slaapkamer of een guitige meisjeskamer; je kunt ze allemaal op jouw eigen manier inrichten met de nieuwe behang en stoffencollectie “Sports League” van Esta Home.

Het behang in “Sports League” is een 100% milieuvriendelijk papierbehang (53 cm x 10,05 m.).De stoffen zijn gemaakt van een 100% bleekmiddel vrije katoen (157 cm breed).

€ 23,95 per rol van 10 mtr. lang en ca. 53 cm. breed
€ 19,95 per str. meter 157 cm. breed